00d0b965

Moxy East Village de Rockwell Group

L'estudi d'arquitectura i disseny líder Rockwell Group acaba de presentar els interiors de Moxy East Village.El nou hotel és la tercera col·laboració de Rockwell Group amb la marca després de Moxy Times Square i Moxy Chelsea.El nou Moxy East Village, situat davant del famós local de música Webster Hall ia només unes illes de NYU i Union Square, és un record d'aquest barri vibrant i en constant transformació.

El concepte de disseny de Rockwell Group celebra la rica pàtina urbana de Nova York: les capes molt estimades de diferents èpoques que coexisteixen a tots els barris o fins i tot dins d'un mateix edifici.Els interiors de Moxy East Village tenen un toc urbà i també inclouen instal·lacions d'art a mida de nombrosos artistes contemporanis.Cada planta revela una capa diferent de la narrativa del barri per evocar records de la ciutat i crear una sensació de descoberta per als hostes.

Detalls de disseny

Entrada / Vestíbul

Reflectint l'avantguarda industrial de la zona, una paleta de materials resistents a l'entrada de la planta baixa fa la primera impressió als hostes que arriben a Moxy East Village.Situats just per sota del nivell del carrer, les parets d'acer Corten s'estenen des de la façana fins al vestíbul, mentre que el formigó llis a les escales d'entrada es troba amb l'acer ennegrit i els detalls de formigó format per taulers.Influenciat pel paper del centre de Nova York com a incubadora de l'escena creativa dissident dels anys 70 i 80 fins a l'actualitat, els espais públics de l'hotel, inclòs el vestíbul, el bar d'emportar les 24 hores de Moxy i un saló, tenir un aspecte cru i aspra inspirat en l'escena artística i musical del barri.Els taulells de registre de l'artista local Michael Sanzone Studio estan fets d'objectes trobats i recorden les antiguitats treballades amb pedaços.Un tapís gràfic de grafiti de l'estudi En Viu, amb seu a LIC, a la paret darrere dels taulells de facturació sagna a terra creant un moment surrealista per aturar els convidats.En moure's per l'hotel, el disseny de Rockwell Group continua sorprenent i delectant, els ascensors que transporten els hostes des del nivell inferior fins a les habitacions i el terrat del nivell superior s'han concebut com un catalitzador del canvi.Les portes de l’ascensor d’acer negre s’obren per revelar un interior amb vidre infinit i un gràfic personalitzat que sembla estar compost per emojis, mentre que una gran escala amb una semblança lúdica amb un incendi de la ciutat de Nova York condueix els convidats al restaurant de l’hotel.

Little Sister Bar & Lounge (nivell C2)

el Little Sister Bar amb un sostre de volta de canó revestit de fusta, tires de LED emfatitzen els nínxols i la zona del bar

Baixant al saló del soterrani, l'escala presenta un mural abstracte pintat amb aerosol de l'artista Apex de San Francisco i condueix a un espai que fa referència a la història profunda de Nova York, que es remunta al seu apogeu agrícola.L'espai cavernós però íntim està abraçat per un sostre de volta de canó revestit de fusta, mentre que les tires de LED emfatitzen els nínxols i la zona del bar, canviant de color per adaptar-se a l'estat d'ànim i als esdeveniments.Al bar, les lluminàries d'època i les banquetes llargues i amb tons joies afegeixen calidesa, mentre que un revestiment mural de somni i pastoral dóna més indicacions al passat bucòlic de Nova York.Altres detalls de luxe inclouen una barra de pedra amb un encuny de coure i una barra posterior amb mirall, i els seients de vellut vermell amb detalls de cuir en relleu a la zona VIP.

Vista parcial del bar Little Sister, cavernós però íntim

Restaurant Cathédrale (nivell C1)

El menjador principal de triple alçada del Restaurant Cathédrale, la cortina penjada del sostre pot canviar la seva formació

Grup 2Grup 3Grup4

L'espai cru i industrial del restaurant prepara l'escenari per a festes escandalosament decadents ambientades dins d'una enfilada subterrània.Rockwell Group ha concebut un entorn inspirat en el Fillmore East, la llegendària sala de concerts del Lower East Side de Bill Graham que comptava amb els Doors, Janis Joplin i Elton John i altres músics de rock influents des de finals dels anys 60 fins al seu tancament el 1971. El concepte de disseny paga homenatge a l'edifici Fillmore East, que representa gran part de l'energia i el caràcter de l'East Village.Els hostes baixen al restaurant per una llarga escala metàl·lica que sembla una escapada d'incendis entre dos edificis de l'East Village, amb un mur de maó i daurat a un costat i un mur de formigó a l'altre.L'escala revela sorpreses cridaneres i us ràpides del restaurant.La il·luminació de la carpa anuncia l'entrada al bar del restaurant, que equilibra detalls de luxe amb formigó cru i capes patines, donant als hostes la sensació que estan retrocedint en el temps i formant part de la història de Nova York.Un bar llarg i esglaonat gira al voltant perquè els hostes es puguin veure i absorbir l'atmosfera en lloc de mirar a una barra posterior, mentre que un dosser superior té una pantalla de llum i rètols LED dels famosos llocs de l'East Village.

El menjador principal del restaurant és un espai de triple alçada amb parets de guix en capes i inclou peces d'art importants.Rockwell Group va convidar l'artista italià Edoardo Tresoldi a col·laborar en un concepte per a una instal·lació per a l'espai principal del menjador del restaurant.Tresoldi va crear Fillmore, una escultura de sostre de malla metàl·lica flotant que crea un diàleg amb l'arquitectura del restaurant.Un pati de menjador a l'aire lliure sembla un pati ocult amb un sostre retràctil i un sistema d'emmarcació de coure adornat amb jardineres a la paret del darrere donant a l'espai una sensació interior-exterior.

Vista parcial del menjador principal amb Fillmore, una escultura de sostre de malla metàl·lica flotant

Grup 5

Els pòsters de concerts de Fillmore East recorren les parets i el sostre del menjador privat per a una sensació immersiva de rock 'n roll.Els passadissos que condueixen al vestidor i als banys continuen amb el disseny avantguardista del restaurant amb tubs de coure exposats i instal·lacions interactives de neó.

Grup 6

Vista interior de l'ascensor de convidats amb vidre infinit i un gràfic personalitzat

Grup 7

Lloc web de recursos:

https://www.gooood.cn/moxy-east-village-by-rockwell-group.html

Hora de publicació: 16-12-2021

Deixa el teu missatge